Skip to main content

Sănătate şi stil de viaţă

Toată lumea merită să fie sănătoasă şi fericită. Descoperiţi cum puteţi trăi o viaţă mai împlinită cu o inimă şi un sistem respirator mai sănătoase şi consultaţi recomandările privind managementul durerii şi stilul de viață activ.

Similique in amet.

Sănătatea inimii

Ce este tensiunea arterială înaltă?

Tensiunea arterială înaltă este o afecţiune frecventă, în cazul căreia presiunea exercitată de sânge asupra pereţilor arterelor dumneavoastră este prea mare. Înainte de a afla mai multe despre această afecţiune, să începem cu noţiunile de bază privind tensiunea arterială.

Read more

Sănătatea respiratorie

Nebulizatoare şi inhalatoare – care sunt diferenţele?Therapy

Pe piaţă este disponibilă o gamă vastă şi variată de nebulizatoare şi inhalatoare, de aceea persoanelor cu afecţiuni respiratorii le este uneori greu să aleagă dintre acestea.

Read more

Cele mai recente articole despre sănătate și stil de viață

Descoperiți modalități de a trăi o viață mai împlinită, cu o inimă și un sistem respirator mai sănătoase, și găsiți sfaturi privind gestionarea durerii și un stil de viață activ.

Agendă şi jurnal de tensiune arterială (descărcare gratuită) pentru monitorizarea măsurătorilor dumneavoastră

Agendă şi jurnal de tensiune arterială (descărcare gratuită) pentru monitorizarea măsurătorilor dumneavoastră Ce este tensiunea arterială şi ce semnifică valorile afişate? Tensiunea arterială reprezintă măsurarea presiunii pe care fluxul sanguin o exercitată asupra pereţilor arterelor. Valorile tensiunii arteriale sunt formate din două numere (de ex. 118/78 mmHg, care reprezintă tensiunea sistolică/diastolică sau SIS/DIA).

Citește mai mult

Cum puteţi reduce valoarea tensiunii arteriale

Cum puteţi reduce valoarea tensiunii arteriale Sunt multe moduri în care vă puteţi reduce pe termen lung tensiunea arterială. Unele pot implica schimbări radicale în ceea ce priveşte stilul dumneavoastră de viaţă, iar altele pot fi relativ uşoare. Exerciţiile fizice pot reduce tensiunea arterială Chiar şi schimbările minore în ceea ce priveşte intensitatea exerciţiilor fizice …

Citește mai mult

Înțelegerea valorilor tensiunii arteriale şi a tabelelor tensiunii arteriale

Înțelegerea valorilor tensiunii arteriale şi a tabelelor tensiunii arteriale Cum se măsoară tensiunea arterială? Tensiunea arterială se măsoară în milimetri de mercur, mmHg. Aceasta constă din două numere, de exemplu, 130/80, adică „130 cu 80”. Prima valoare reprezintă tensiunea arterială sistolică, adică tensiunea maximă pe care o atinge sângele dumneavoastră atunci când inima dumneavoastră bate ...

Citește mai mult
Vezi toate Boli cardiovasculare
Selectați maximum 2 produse.