Skip to main content

Despre OMRON Healthcare

Zero compromisuri pentru o viaţă mai sănătoasă

OMRON Heathcare promite că produsele pe care le oferă să atenueze impactul problemelor de sănătate şi să permită posibilitatea unei vieţi împlinite şi active.

MISIUNEA NOASTRĂ

Sprijinim menţinerea vieţii sănătoase şi confortabile pentru oamenii din întreaga lume.

Misiunea OMRON Healthcare este de a sprijinii menţinerea vieţii sănătoase şi confortabile pentru oamenii din întreaga lume. Cum realizăm acest lucru? Dorim să creăm un mediu în care problemele medicale curente ce afectează oamenii zi de zi, să nu mai aibă un impact atât de mare asupra lor şi oportunităţi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii. Fiecare din acţiunile şi produsele noastre urmăreşte această misiune şi reprezintă un pas înainte către îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor din întreaga lume.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Zero compromisuri pentru o viaţă mai sănătoasă.

Ne propunem să reducem efectele negative resimţite de oameni datorită unei stări de sănătate precare. Să le oferim acestora posibilitatea ca viaţa lor să nu depindă de starea de sănătate. Cu ajutorul produselor şi inovaţiilor pe care OMRON le furnizează, dorim ca oamenii să facă cât mai puţine compromisuri în a-şi atinge obiectivele. Am cuprins esenţa viziunii în „promisiunea” noastră. Viziunea noastră se materializează în acţiuni concrete. Viziunea dovedeşte cu fermitate angajamentul nostru faţă de oameni şi lumea întreagă: „ Luptăm să minimizăm impactul pe care problemele de sănătate le au asupra calităţii vieţii. Luptăm pentru un stil de viaţă mai bun fără a face compromisuri. Întotdeauna către o viaţă cu ZERO probleme medicale.”

PROMISIUNEA BRAND-ULUI

OMRON Heathcare promite că produsele pe care le oferă să atenueze impactul problemelor de sănătate şi să permita posibilitatea unei vieţi împlinite şi active.

Vom continua să acţionăm în sprijinul susţinerii unei vieţi cu ZERO compromisuri, mai liberă şi mai ofertantă.

RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI

Vizăm conştientizarea drepturilor omului în fiecare loc de muncă.

Regulile de practică RSI ale grupului OMRON prevăd respectarea drepturilor omului.

Cu atât mai mult, grupul OMRON susţine Declaraţia OIM privind principiile fundamentale şi drepturile la locul de muncă elaborate de Organizaţia Internaţională a Muncii.

OMRON Group Slavery and Human Trafficking Statement for FY2020 (English only)

Citeşte mai mult

DESPRE OMRON HEALTHCARE

OMRON Healthcare este liderul global în domeniul echipamentelor medicale inovative şi validate clinic pentru monitorizare şi tratament şi îşi ia angajamentul de a susţine oamenii să aibă o viaţă împlinită fără compromisuri.

OMRON Healthcare este brand-ul mondial numarul 1 atât la categoria aparatelor de monitorizare a tensiunii arteriale, având peste 200 de milioane de aparate vândute în întreaga lume, cât şi pentru categoria nebulizatoare folosite în tratamentul afecţiunilor respiratorii. Printre produsele de bază ale companiei se regăsesc: echipamente de joasă frecvenţă pentru terapia durerii, termometre electronice şi monitoare de compoziţie corporală. De zeci de ani, dispozitivele OMRON sunt folosite în sprijinul oamenilor pentru a prevenii, trata şi gestiona starea de sănătate, atât acasă cât şi în cabinetele medicilor, în peste 110 ţări din întreaga lume.

Sediul central OMRON este în Kyoto, Japonia. OMRON Healthcare Europa B.V. reprezintă divizia pentru Europa, Rusia, Orientul Mijlociu şi Africa, oferind servicii clienţilor din peste 74 de ţări.

Sediul Central: Hoofddorp, Olanda (din 1998)

Preşedinte şi CEO: David Menko

Fabrici: Matsusaka Mie, Japonia; Dalian, China; Binh Duong, Vietnam.

Locaţii de cercetare şi dezvoltare: Kyoto, Japonia; Dalian, China.

Companii naţionale de vânzări: Germania, Marea Britanie, Franţa.

Birouri locale de vânzări: Rusia, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Turcia, Polonia, Spania, Ucraina, Nigeria, Italia.

Distribuţie: Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Africa.

_______________________________________

OMRON Healthcare Europe B.V.
Wegalaan 73, 2132 JD Hoofddorp, Netherlands

Company Registration No: 342.10306
VAT Identification No: NL813286281B01

Selectați maximum 2 produse.