Perspective mai bogate. Caracteristici exclusive. O inimă mai sănătoasă.

Abonament premium „OMRON connect”

Începeți perioada de probă gratuită
To sign-up, please access this page with the unique link you received from your doctor

Este vorba nu doar despre monitorizarea datelor privind sănătatea

 

Noile caracteristici „Premium” și perspective personalizate vă pun la dispoziție o imagine completă privind starea dvs. de sănătate. Acestea vă permit să îmbrățișați cu încredere un stil de viață benefic pentru inima dvs. și vă ajută să aveți conversații mai eficiente cu echipa dvs. medicală.

 

Caracteristici „Premium” exclusive


Mementouri și monitorizarea medicației

Administrarea medicației conform recomandărilor medicului este importantă pentru a vă menține tensiunea arterială într-un interval sănătos. Monitorizarea medicației și mementourile zilnice cu privire la aceasta vă ajută să vă administrați medicamentele la timp și să dezvoltați obiceiuri mai sănătoase.


Perspective personalizare privind sănătatea

Totul se rezumă la dvs. Perspectivele zilnice, săptămânale și lunare despre cele mai importante măsurători privind sănătatea dvs. vă ajută să faceți ceea ce este bine pentru inima dvs.

Raportare consolidată superioară

Accesați rapoarte precise, ușor de înțeles, care integrează măsurătorile dvs. și care pot fi partajate automat cu echipa medicală și cu persoanele dragi. Veți vizualiza o imagine completă a stării dvs. de sănătate, alături de cele mai importante măsurători, inclusiv tensiunea arterială, activitatea fizică și medicația.


Acționați și câștigați recompense!

Primiți recompense pentru că faceți ceea ce este bine pentru inima dvs. Prin monitorizarea tensiunii arteriale, prin menținerea unei greutăți sănătoase, prin administrarea medicației conform prescripției și prin efectuarea de activități fizice veți acumula puncte care pot fi valorificate pentru carduri cadou. Răsfățați-vă, meritați.

Înscrieți-vă acum, prima lună este gratuită

Începeți perioada de probă gratuită

Vedeți imaginea de ansamblu dintr-o privire

Vă oferă dvs. și echipei dvs. medicale un dosar precis și un istoric complet, pentru mai mult control, mai multă încredere și pentru o inimă mai sănătoasă.

Rapoarte ușor de urmărit care integrează datele care contează cel mai mult.

Urmărirea medicației și monitorizarea inimii, pentru liniștea dvs. sufletească.

Perspective zilnice, săptămânale și lunare privind datele dvs., care încurajează obiceiurile sănătoase.

Primiți recompense pentru un stil de viață sănătos

Începeți să adunați „Health Rewards” atunci când vă înregistrați pentru abonamentul „Premium”. Câștigați puncte atunci când completați activități sănătoase și urmăriți-le în aplicația dvs. Punctele vă vor fi creditate atunci când vă sincronizați dispozitivul. Fiecare 50.000 de puncte pot fi valorificate pentru un card cadou în valoare de 5 GBP. Aflați mai jos cum puteți câștiga puncte.

Întrebări frecvente

Aveți nevoie de ajutor? Mai jos veți găsi răspunsuri la întrebările care ne sunt adresate cel mai frecvent despre OMRON connect premium.