Skip to main content

Produse

Tensiometre

Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să știți cu privire la tensiometre sau faceți clic pe „Vizualizare toate” pentru a descoperi o gamă variată de tensiometre OMRON, pentru gestionarea tensiunii arteriale.

Vizualizare toate

Produse recomandate

Produse recomandate
Tensiometre

M2 Intelli IT

M2 Intelli IT de la OMRON facilitează și mai mult urmărirea de-a lungul timpului a unor măsurători fiabile și precise ale tensiunii arteriale. Tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți manșeta pe poziție, să apăsați pe „Start”, iar dispozitivul va măsura valoarea tensiunii arteriale și va stoca automat rezultatul în aplicația OMRON connect. Gata de partajat cu medicul dumneavoastră.

Care sunt beneficiile tensiometrului?

Fie că ați fost diagnosticat(ă) cu hipertensiune arterială (cunoscută și ca tensiune arterială crescută), fie că doriți să vă monitorizați starea de sănătate, un tensiometru este un aparat esențial pentru acasă, în vederea păstrării controlului asupra valorilor tensionale.

Care sunt beneficiile tensiometrului?

Tensiometrele pentru acasă sunt de obicei digitale, iar întregul proces de măsurare este aproape automat. Iată cum să utilizați un tensiometru: Plasați manșeta în jurul brațului sau încheieturii mânii, porniți aparatul, iar manșeta se va umfla, pornind măsurătoarea și ulterior se va dezumfla, după obținerea măsurătorii. Odată finalizată, citirea finală va fi afișată pe ecran. Măsurătoarea medie trebuie să fie în jur de 120 pentru tensiunea arterială sistolică și 80 pentru cea diastolică. Dacă măsurătorile tensiometrului dumneavoastră pentru tensiunea arterială sunt constant mai mari sau mai mici decât acestea, ar trebui să discutați acest lucru cu medicul dumneavoastră de familie.

Care sunt beneficiile tensiometrului?

Printre diferitele tipuri de tensiometre, tipul pentru deget ar putea să nu fie la fel de fiabil precum cele pentru braț sau încheietura mâinii, motiv pentru care OMRON vă oferă o gamă variată de aparate omologate clinic, astfel încât dumneavoastră să decideți ce tip de tensiometru vi se potrivește cel mai bine.

De ce să utilizez un tensiometru?

Acesta ajută la diagnosticarea şi monitorizarea hipertensiunii

Poate ajuta la detectarea riscului cardiovascular

O imagine mai completă a sănătăţii inimii

Selectați maximum 2 produse.