Skip to main content

Produse

Termometre

Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să știți despre termometrele electronice sau faceți clic pe „Vizualizare toate” pentru a descoperi o gamă variată de termometre digitale OMRON pentru gestionarea temperaturii.

Vizualizare toate

Cele mai populare produse

Termometre

Gentle Temp 720

Termometrul fără contact direct OMRON este un termometru cu citire în infraroşu foarte rapid şi precis, cu caracteristici specifice care permit monitorizarea permanentă a temperaturii bebeluşului, cu cel mai mic efort.

De ce să utilizez un termometru?

Aflaţi temperatura corpului dumneavoastră

Citire rapidă şi confortabilă

Poate fi utilizat de toate grupele de vârstă

In centrul atentiei

Ce este un termometru?

Un termometru este un dispozitiv medical care vă ajută să vă măsurați temperatura centrală, care reprezintă temperatura inimii, creierului și a altor organe. OMRON vă oferă o gamă de termometre precise și fiabile pentru interiorul urechii, cu infraroșu (fără contact) și de tip stilou/stick.

Precizia termometrelor pentru ureche este ridicată, deoarece acestea pot detecta căldura infraroșie emisă de timpan, oferindu-vă rezultate precise. Acestea trebuie utilizate cu capacele pentru sondă montate, însă dacă devine murdar, îl puteți curăța folosind o lavetă de bumbac îmbibată în alcool.

Termometrele cu infraroșu reprezintă o opțiune grozavă pentru o citire rapidă, fără contact. Termometrele pentru frunte vă pot oferi rezultate precise în numai 1 secundă și pot măsura temperatura de suprafață, precum și temperatura unei sticle cu lichid, cum ar fi un biberon pentru bebelușul dumneavoastră.

Cum să utilizați termometrul pentru frunte OMRON?

Plasați termometrul la o distanță de 1 până la 3 cm față de partea corpului sau obiectul măsurat și apăsați pe butonul start. Rezultatul va fi afișat automat pe ecran.

Selectați maximum 2 produse.