Skip to main content

Produse

Pedometre

OMRON oferă diferite pedometre pentru a se potrivi cu diferite stiluri de viaţă. Poate doriți să verificaţi în mod constant caloriile, grăsimea arsă sau să vedeți câţi paşi aţi efectuat. Chiar şi un simplu pedometru vă oferă un sentiment de împlinire şi vă motivează să vă intensificaţi activitatea zilnică.

Vezi toate produsele

Cele mai populare produse

Pedometre

Walking style IV Albastru

The Walking style IV uses a highly accurate 3D sensor to help you track your steps and how many calories you burn.

De ce să utilizez un aparat de monitorizare a activităţii fizice?

Monitorizare precisă a tuturor formelor de mişcare

Vă motivează să creşteţi nivelul activităţii fizice

Vă ajută să aveţi un mod de viaţă mai sănătos

Pedometre

Pedometrele, denumite de asemenea şi monitoare de activitate, vă permit să vă monitorizaţi cu deosebit de mare uşurinţă progresul activităţii fizice zilnice în vederea obţinerii şi menţinerii unui corp tonifiat şi a unui stil de viaţă sănătos. Exerciţiile fizice, precum mersul pe jos în stil alert timp de minimum 30 de minute pe zi vor avea un efect pozitiv asupra stării sistemului dumneavoastră cardiovascular şi pulmonar, vă va tonifia musculatura, vă va ajuta să pierdeţi în greutate, să vă energizaţi şi să optimizaţi starea de spirit.

Un monitor de activitate vă va informa cu privire la kilometrajul parcurs, cantitatea de grăsime arsă, făcând distincţie între paşii obişnuiţi, de exemplu, atunci când vă deplasaţi spre staţia de autobuz, şi paşii de aerobic, ca atunci când alergaţi.

Monitoarele de activitate OMRON sunt dotate cu un senzor 3D care vă monitorizează cu precizie paşii obişnuiţi şi paşii specifici de aerobic, precum şi distanţele parcurse şi caloriile arse. Acestea vă ajută de asemenea să vă analizaţi progresul de pe parcursul unei săptămâni prin intermediul sistemului de memorie pe 7 zile.

Selectați maximum 2 produse.