Skip to main content

Produse

Nebulizatoare

Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să știți cu privire la nebulizatoarele pentru acasă sau faceți clic pe „Vezi toate produsele” pentru a descoperi o gamă variată de nebulizatoare cu compresor și portabile OMRON pentru terapia respiratorie.

Vezi toate produsele

Produse recomandate

Produse recomandate
Nebulizatoare

WheezeScan

WheezeScan este conceput pentru a ajuta părinții să detecteze respirația șuierătoare la copiii cu simptome de astm.

Căutare în funcţie de tratament

De ce să utilizez un nebulizator?

Tratament eficient al afecţiunilor respiratorii

Ajută la ameliorarea simptomelor respiratorii

Poate fi utilizat de toate grupele de vârstă

In the spotlight

Ce este un nebulizator?

Descoperiţi cum puteţi trăi o viaţă mai împlinită cu o inimă şi un sistem respirator mai sănătoase şi consultaţi recomandările privind managementul durerii şi stilul de viață activ.

Nebulizatoarele sunt dispozitive care vă ajută să respirați mai bine.

Acestea sunt utilizate pentru a trata bolile tractului respirator superior, mijlociu și inferior. Când alegeți un nebulizator, aveți în vedere vârsta utilizatorului, dimensiunea particulelor și intensitatea utilizării.

Cu ce vă ajută nebulizatorul?

Nebulizatoarele pot fi utilizate împreună cu medicamente prescrise, pentru a vă deschide căile respiratorii, sau împreună cu ser fiziologic, pentru a vă menține nasul curat și a preveni transformarea simptomelor ușoare într-o afecțiune pulmonară gravă.

Există diferite tipuri de nebulizatoare:

Cu duză (generează aer comprimat cu particule de mici dimensiuni), cu ultrasunete (generează particule de mici dimensiuni prin vibrații cu frecvență înaltă) și cu membrană (generează aerosoli cu picături mici).

Gama variată de nebulizatoare OMRON vă poate ajuta să îl alegeți pe cel potrivit, în funcție de necesități.

Fie că este vorba de un nebulizator pentru acasă sau portabil, prevăzut cu duză, membrană sau ultrasunete, noi avem dispozitivul potrivit pentru dumneavoastră.

Selectați maximum 2 produse.