Skip to main content

Produse

Cântare digitale

Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să știți despre cântarele digitale sau electronice sau faceți clic pe „Vizualizare toate” pentru a descoperi o gamă variată de cântare digitale OMRON, pentru gestionarea greutății și monitorizarea structurilor corpului.

Vizualizare toate

Cele mai populare produse

Digital Scales

VIVA

OMRON VIVA este un dispozitiv medical care măsoară cu o precizie clinică validată parametri cheie care vă permit să înţelegeţi mai bine sănătatea inimii dumneavoastră (nivelul de ţesut adipos visceral, de ţesut adipos şi al musculaturii scheletice) şi se dovedesc a fi predictivi pentru evenimentele cardiovasculare. 1

Produse recomandate

De ce să utilizez un cântar şi un aparat pentru măsurarea compoziţie corporale?

Pomoc w osiągnięciu celów zdrowotnych i dobrej kondycji fizycznej

Pomoc w precyzyjnej kontroli wagi

Wszechstronny wgląd w skład ciała

In centrul atentiei

Ce este un analizor corporal?

Analizoarele corporale, cunoscute și sub numele de cântare pentru structurile corpului, sunt aparate care vă ajută să obțineți un tablou complet al structurii corpului dumneavoastră, inclusiv grăsimea corporală, grăsimea viscerală și IMC. Acestea sunt utilizate pentru a vă urmări zilnic dieta alimentară și evoluția sănătății și vă pot ajuta să preveniți boli viitoare, dacă vă schimbați stilul de viață la timp.

Unele analizoare sunt prevăzute cu mai multe profiluri, astfel încât pot detecta utilizatorul care efectuează măsurătoarea. Modul de utilizare al unui analizor corporal este simplu: Pășiți pe acesta și așteptați ca aparatul să vă măsoare greutatea și structurile corpului. Este foarte recomandat să efectuați măsurătoarea dimineața, înainte de a efectua exerciții fizice, de a consuma alimente sau băuturi sau de a face duș, astfel încât să creați un tipar și să observați evoluția cu precizie.

Cum măsoară cântarele grăsimea corporală?

Body composition scales are based on the BIA (Bio impedance Analysis) principle, sending a weak electrical current through the body. This current cannot be sensed by a person, so you will not feel when is happening. Some of them can connect to the OMRON connect app, so you can receive the measurements on your phone and see your results over a longer period.

Selectați maximum 2 produse.