Skip to main content

Produse

Aparate pentru calmarea durerilor

Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să știți cu privire la aparatele TENS pentru ameliorarea durerii sau faceți clic pe „Vizualizare toate” pentru a descoperi o gamă variată de aparate TENS OMRON pentru ameliorarea durerii.

Vizualizare toate

Cele mai populare produse

Aparate pentru calmarea durerilor

E3 Intense Alb

OMRON E3 Intense este un electrostimulator cu 6 programe presetate pentru alinarea durerii de spate, umeri, articulaţii şi muşchi, fără a apela la medicamente.

De ce să utilizez un aparat TENS?

Tehnologie TENS dovedită clinic

Calmează durerile de spate, umăr, articulaţii şi muşchi

Alinarea durerii fără medicamente

In the Spotlight

Aparate pentru calmarea durerilor

Aparatele TENS pentru calmarea durerilor, denumite şi dispozitive TENS, sunt aparate mici, de mână, utilizate la scară largă de fizioterapeuţi, specialiştii în terapia durerii şi alţi membrii din cadrul personalului de specialitate.

Acestea utilizează tehnologia de stimulare nervoasă electrică transcutanată (transcutaneous electrical nerve stimulation - TENS) pentru a calma durerile uşoare şi moderate din zona spatelui, umerilor, articulaţiilor şi muşchilor.

Dispozitivele TENS generează impulsuri electrice de foarte joasă tensiune care sunt transferate prin cabluri la electrozii care se ataşează la partea afectată a corpului cu ajutorul unui pad adeziv. Curentul poate bloca transmiterea la creier a semnalelor nervoase privind durerea şi stimulează secreţia de endorfine – analgezicele naturale secretate de creier şi sistemul nervos. În acest timp, tot ceea ce veţi simţi va fi o uşoară senzaţie de furnicătură şi ameliorarea durerii.

Dispozitivele OMRON TENS, validate clinic pentru uzul casnic, asigură ameliorarea durerilor, fără consum de medicamente.

Vă puteţi simplifica tratamentul cu unul dintre programele presetate pentru anumite părţi ale corpului sau vă puteţi găsi tratamentul ideal cu ajutorul setărilor personalizabile. În ceea ce priveşte setările variabile disponibile, trebuie să începeţi cu cele de joasă tensiune până când simţiţi un efect benefic, având în acelaşi timp o senzaţie de confort.

Selectați maximum 2 produse.