Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Redaţi video
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Gentle Temp 720
Redaţi video

Gentle Temp 720

MC-720-E
 • null
  Garanţie 3 ani

Termometrul fără contact direct OMRON este un termometru cu citire în infraroşu foarte rapid şi precis, cu caracteristici specifice care permit monitorizarea permanentă a temperaturii bebeluşului, cu cel mai mic efort.

 • null
  Garanţie 3 ani

Beneficiile produselor

Caracteristici și precauții

 • Măsoară, fără contact, temperatura corpului la nivelul frunţii
 • Măsoară temperatura suprafeţelor, a biberonului sau recipientelor cu mâncare de exemplu,
 • Cu o memorie pentru 25 măsurători se pot urmări schimbările de temperatură în decursul unei perioade de timp şi se poate monitoriza trendul acestora.
 • Mulţumită ecranului cu retroiluminare, valorile înregistrate pot fi vizualizate cu uşurinţă noaptea, făcându-l deosebit de util pentru măsurarea temperaturii copilului noaptea.

Specificaţii

Memorie
25 readings
Tip măsurare
Forehead, Surface, Room
Fără contact direct
Da
Funcţii de măsurare 3 în 1
Da
Retroiluminare
Da
Măsurare rapidă de 1 secundă
Da
Selectare °C / °F
Da
Emiţător semnal sonor
Da
Baterie înlocuibilă
Da
Oprire automată
Da
Greutatea (kg)
0,09
Dimensiunile articolului (mm)
45 x 39 x 155

Ce conţine cutia

 • Termometru Gentle Temp 720
 • 1x Baterie CR2032
 • Capac cap măsurare
 • Manual de instrucţiuni

Garanţie

3 years after date of delivery in accordance with the Warranty Card or the Instruction Manual inside the product packaging.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Pentru fiecare măsurătoare trebuie folosit un capişon nou pentru a obţine rezultate precise. Nu folosiţi niciodata termometrul fără capişon, deoarece poate cauza murdărierea lentilei, ceea ce poate avea impact asupra preciziei măsurătorii. Capişonul este esenţial pentru a asigura că amprentele, ceara din urechi sau murdaria, nu vor contamina sonda şi nu vor impiedica precizia termometrului. Dacă lentila sondei se murdăreşte, aceasta se poate curăţa uşor cu o cârpă moale, umezită cu alcool. NU folosiţi un prosop de hârtie. Fibrele din prosopul de hărtie pot zgâria lentila sondei. Aşteptaţi patruzeci şi cinci (45) de minute pentru ca lentila sondei să se usuce complet înainte de a-i ataşa capişonul de protecţie. Întotdeauna păstraţi termometrul în carcasa lui de protecţie.

Rectal:
Cea mai realistă temperatură internă este cea măsurată prin inserarea unui termometru în rect (măsurare rectală). Această măsurătoare este precisă şi cu posibilităţi foarte reduse de eroare. Intervalul normal este de aproximativ: 36.2°C - 37.7°C.
Ureche:
Aceasta este de asemenea o metodă realistă pentru măsurarea temperaturii interne. În acest caz este folosit un termometru capabil să detecteze în infraroşu temperatura din timpan (membrana timpanului). Această măsurătoare este precisă, iar posibilitatea unei erori este foarte redusă. Intervalul normal este de aproximativ: 35.5°C - 37.5°C.

Oral:
Măsurarea temperaturii oral poate fi efectuată ""în obraz"" (bucal) sau ""sub limbă"" (sublingual). Ambele măsurători prezintă valori mai scăzute cu aproximativ 0,3° C - 0,8°C faţă de temperatura măsurată rectal. Măsurarea temperaturii ""sub limbă"" este preferabilă celei ""în obraz"".

Subraţ:
Măsurătorile temperaturii de suprafaţă utilizate în mediul clinic sunt cele la subraţ (măsurare axilar) şi inghinal. În ambele cazuri membrul respectiv este apropiat de corp astfel încât să se reducă orice influenţă a temperaturii ambientale. Însă, acest lucru are succes doar într-o măsură limitată, cu dezavantajul că măsurătoarea dureaza mai mult. În cazul adulţilor, între măsurătoarea axilară şi cea rectală este o diferenţă de 0.5°C - 1.5°C! În cazul copiilor, aceste diferenţe, în comparaţie cu temperatura rectală, sunt mult mai mici.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Our response to COVID-19 pandemic

Learn how OMRON is responding to the COVID-19 pandemic and explore our relevant solutions and services.

Explore