Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Redaţi video
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Redaţi video

Gentle Temp 521

MC-521-E
 • null
  Garanţie 2 ani

Termometrul de ureche OMRON Gentle Temp 521 este un termometru digital, foarte rapid, cu o gamă sofisticată de caracteristici, inclusiv un ecran iluminat. Aceasta înseamnă că poate fi folosit pe timpul nopţii, fiind foarte util mamelor care îngrijesc copii mici.

Gentle Temp 521 măsoară temperatura din ureche, dar poate fi folosit şi pentru măsurarea temperaturii suprafeţelor, a biberonului sau recipientelor cu mâncare de exemplu, precum şi a temperaturii ambientale.

Prin urmare, de ce să folosiţi trei termometre când unul singur poate face tot?

 • Temperatura din ureche
 • Temperatura suprafeţelor
 • Temperatura ambientală

Cu o capacitate de memorare de 25 de măsurători, este posibil să urmăriţi schimbările de temperatură de-a lungul unei perioade şi să monitorizaţi trendul. Temperatura este afişată pe un ecran mare LCD, în grade Celsius sau Fahrenheit.

 • null
  Garanţie 2 ani

Caracteristici și precauții

 • The Gentle Temp 521 measures ear temperature, but can also be used to take surface temperatures, from a milk bottle or food dispenser, for example, as well as giving readings for the room temperature.
 • With a memory capable of recording up to 25 readings, it’s possible to track temperature changes over a period of time and monitor trends.
 • Temperatures can be displayed on the large LCD display in either degrees centigrade or Fahrenheit.
 • Thanks to the backlit screen, readings can be clearly at nighttime, making it especially handy when measuring your baby's temperature at night.

Specificaţii

Memorie
25 readings
Tip măsurare
Ear, Surface, Room
Funcţii de măsurare 3 în 1
Da
Retroiluminare
Da
Măsurare rapidă de 1 secundă
Da
Selectare °C / °F
Da
Capace cap de măsurare incluse
Da
Emiţător semnal sonor
Da
Baterie înlocuibilă
Da
Oprire automată
Da
Greutatea (kg)
0,09
Dimensiunile articolului (mm)
36 x 56 x 161

Ce conţine cutia

 • Termometru Gentle Temp 521
 • 1x Baterie CR2032
 • Capac cap măsurare
 • 21x Capace cap măsurare
 • Inel conectare
 • Manual de instrucţiuni

Garanţie

3 years after date of delivery in accordance with the Warranty Card or the Instruction Manual inside the product packaging.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Pentru fiecare măsurătoare trebuie folosit un capişon nou pentru a obţine rezultate precise. Nu folosiţi niciodata termometrul fără capişon, deoarece poate cauza murdărierea lentilei, ceea ce poate avea impact asupra preciziei măsurătorii. Capişonul este esenţial pentru a asigura că amprentele, ceara din urechi sau murdaria, nu vor contamina sonda şi nu vor impiedica precizia termometrului. Dacă lentila sondei se murdăreşte, aceasta se poate curăţa uşor cu o cârpă moale, umezită cu alcool. NU folosiţi un prosop de hârtie. Fibrele din prosopul de hărtie pot zgâria lentila sondei. Aşteptaţi patruzeci şi cinci (45) de minute pentru ca lentila sondei să se usuce complet înainte de a-i ataşa capişonul de protecţie. Întotdeauna păstraţi termometrul în carcasa lui de protecţie.

Rectal:
Cea mai realistă temperatură internă este cea măsurată prin inserarea unui termometru în rect (măsurare rectală). Această măsurătoare este precisă şi cu posibilităţi foarte reduse de eroare. Intervalul normal este de aproximativ: 36.2°C - 37.7°C.
Ureche:
Aceasta este de asemenea o metodă realistă pentru măsurarea temperaturii interne. În acest caz este folosit un termometru capabil să detecteze în infraroşu temperatura din timpan (membrana timpanului). Această măsurătoare este precisă, iar posibilitatea unei erori este foarte redusă. Intervalul normal este de aproximativ: 35.5°C - 37.5°C.

Oral:
Măsurarea temperaturii oral poate fi efectuată ""în obraz"" (bucal) sau ""sub limbă"" (sublingual). Ambele măsurători prezintă valori mai scăzute cu aproximativ 0,3° C - 0,8°C faţă de temperatura măsurată rectal. Măsurarea temperaturii ""sub limbă"" este preferabilă celei ""în obraz"".

Subraţ:
Măsurătorile temperaturii de suprafaţă utilizate în mediul clinic sunt cele la subraţ (măsurare axilar) şi inghinal. În ambele cazuri membrul respectiv este apropiat de corp astfel încât să se reducă orice influenţă a temperaturii ambientale. Însă, acest lucru are succes doar într-o măsură limitată, cu dezavantajul că măsurătoarea dureaza mai mult. În cazul adulţilor, între măsurătoarea axilară şi cea rectală este o diferenţă de 0.5°C - 1.5°C! În cazul copiilor, aceste diferenţe, în comparaţie cu temperatura rectală, sunt mult mai mici.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Our response to COVID-19 pandemic

Learn how OMRON is responding to the COVID-19 pandemic and explore our relevant solutions and services.

Explore