Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Compatibil cu OMRON connect

Eco Temp Intelli IT

MC-280B

Termometre

 • null
  Garanţie 3 ani
Termometru digital

Eco Temp Intelli IT este un termometru digital inteligent, care vă ajută să vă monitorizați cu precizie temperatura corporală. Din momentul în care observați prima dată o schimbare a temperaturii corporale, începeți verificările regulate folosind Eco Temp Intelli IT și stocați fiecare citire pe smartphone, folosind aplicația OMRON connect. Fiecare citire vă ajută să urmăriți modul în care evoluează febra sau o boală, iar cu aplicația OMRON connect, devine ușor să împărtășiți aceste informații cu medicul dumneavoastră.

Beneficiile produselor

Caracteristici și precauții

 • Termometru digital pentru măsurarea temperaturii corporale
 • Măsurare la nivelul cavității orale și axilar
 • Măsurătoare în grade Celsius și Fahrenheit
 • Măsurătoare în 40 de secunde
 • Notificare sonoră
 • Transferați citirile în aplicația OMRON connect prin tehnologia bazată pe unde sonore
 • Memorează citirile anterioare
 • Afișează rezultatele măsurătorii cu lumină (LED verde) și sunet

Specificaţii

Memorie
Ultima măsurare
Tip măsurare
Oral, Armpit
Selectare °C / °F
Da
Emiţător semnal sonor
Da
Baterie înlocuibilă
Da
Husă de protecţie inclusă
Da
Măsurătoare în
40 de secunde
Afișaj cu cifre de dimensiuni mari
Da; 3 cifre pentru °C și 4 cifre pentru °F
Conectat
Da
Aplicaţie mobile compatibil
Compatibil cu Omron connect Aplicaţie
Greutatea (kg)
0,01
Dimensiunile articolului (mm)
136.8 x 20.1 x 12.8

Ce conţine cutia

 • Unitate principală
 • Baterie rotundă pe bază de litiu CR1220 (inclusă)
 • Carcasă de depozitare
 • Manual cu instrucțiuni

Compatibilitate

Pentru a vedea toate smartphone-urile testate cu OMRON connect, faceţi clic aici.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Pentru fiecare măsurătoare trebuie folosit un capişon nou pentru a obţine rezultate precise. Nu folosiţi niciodata termometrul fără capişon, deoarece poate cauza murdărierea lentilei, ceea ce poate avea impact asupra preciziei măsurătorii. Capişonul este esenţial pentru a asigura că amprentele, ceara din urechi sau murdaria, nu vor contamina sonda şi nu vor impiedica precizia termometrului. Dacă lentila sondei se murdăreşte, aceasta se poate curăţa uşor cu o cârpă moale, umezită cu alcool. NU folosiţi un prosop de hârtie. Fibrele din prosopul de hărtie pot zgâria lentila sondei. Aşteptaţi patruzeci şi cinci (45) de minute pentru ca lentila sondei să se usuce complet înainte de a-i ataşa capişonul de protecţie. Întotdeauna păstraţi termometrul în carcasa lui de protecţie.

Rectal:
Cea mai realistă temperatură internă este cea măsurată prin inserarea unui termometru în rect (măsurare rectală). Această măsurătoare este precisă şi cu posibilităţi foarte reduse de eroare. Intervalul normal este de aproximativ: 36.2°C - 37.7°C.
Ureche:
Aceasta este de asemenea o metodă realistă pentru măsurarea temperaturii interne. În acest caz este folosit un termometru capabil să detecteze în infraroşu temperatura din timpan (membrana timpanului). Această măsurătoare este precisă, iar posibilitatea unei erori este foarte redusă. Intervalul normal este de aproximativ: 35.5°C - 37.5°C.

Oral:
Măsurarea temperaturii oral poate fi efectuată ""în obraz"" (bucal) sau ""sub limbă"" (sublingual). Ambele măsurători prezintă valori mai scăzute cu aproximativ 0,3° C - 0,8°C faţă de temperatura măsurată rectal. Măsurarea temperaturii ""sub limbă"" este preferabilă celei ""în obraz"".

Subraţ:
Măsurătorile temperaturii de suprafaţă utilizate în mediul clinic sunt cele la subraţ (măsurare axilar) şi inghinal. În ambele cazuri membrul respectiv este apropiat de corp astfel încât să se reducă orice influenţă a temperaturii ambientale. Însă, acest lucru are succes doar într-o măsură limitată, cu dezavantajul că măsurătoarea dureaza mai mult. În cazul adulţilor, între măsurătoarea axilară şi cea rectală este o diferenţă de 0.5°C - 1.5°C! În cazul copiilor, aceste diferenţe, în comparaţie cu temperatura rectală, sunt mult mai mici.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.