M3
M3
M3

M3

 • null
  Garanţie 3 ani

M3 oferă precizia şi fiabilitatea pe care le aşteptaţi de la tensiometrele OMRON, cu funcţii suplimentare avansate pentru a vă garanta încredere în calitatea şi coerenţa rezultatelor. M3 este furnizat cu un manşon Easy (22-42 cm), ceea ce înseamnă că se potriveşte cu majoritatea dimensiunilor braţelor utilizatorilor adulţi chiar în dotarea standard.

De asemenea, M3 este proiectat pentru a vă oferi valori înregistrate uşor de interpretat. Indicatorul LED Easy al tensiunii arteriale ridicate indică dacă tensiunea arterială este mai mare decât intervalul normal.

Indicatorul cu LED al modului de înfăşurare al manşonului indică faptul că manşonul este înfăşurat corect pe braţul dvs.: nu este prea larg sau prea strâns.

Caracteristicile produsului:

 • Tehnologie Intellisense
 • Indicator colorat Easy pentru nivelul ridicat al tensiunii arteriale
 • Detectarea pulsului neregulat
 • Valoare medie
 • Detectarea mişcării corpului
 • Simbolul de înfăşurare corectă a manşonului
 • Indicator pentru nivelul tensiunii arteriale
 • Capacitate 2 utilizatori
 • 60 valori înregistrate pentru fiecare utilizator
 • null
  Garanţie 3 ani

De ce să utilizez un aparat de monitorizare a activităţii fizice?

Acesta ajută la diagnosticarea şi monitorizarea hipertensiunii

Acesta ajută la diagnosticarea şi monitorizarea hipertensiunii

Poate ajuta la detectarea riscului cardiovascular

Poate ajuta la detectarea riscului cardiovascular

O imagine mai completă a sănătăţii inimii

O imagine mai completă a sănătăţii inimii

Caracteristici

 • Intellisense Technology
 • Easy High Blood Pressure Colour Indicator
 • Irregular Heartbeat Detection
 • Average value
 • Body movement Detection
 • Cuff wrapping Guide
 • Blood pressure level indicator
 • 2 user capability
 • 60 memories for each user

Specificaţii

Tip dispozitiv
Upper Arm Blood Pressure Monitor
Tip manşon
Easy Cuff 22–42 cm
Memorie
2 Users x 60 Readings
Indicaţie de înfăşurare manşon
Da
Indicatorul pentru nivelul tensiunii arteriale
Da
Funcţia de calculare a mediei
Da
Detectarea pulsului neregulat
Da
Detectarea mişcării corpului
Da
Husă de protecţie inclusă
Da
Validare
Clinical Validation
Tehnologie Intellisense
Da
Prevenire accident vascular cerebral
Da
Lungime (cm)
12,00
Înălţime (cm)
16,60
Adâncime (cm)
12,80
Greutate pachet vânzare (g)
940,00

Ce conţine cutia

 • Tensiometru M3
 • manşon
 • manual de instrucţiuni
 • jurnal tensiune arterială
 • baterii şi husă de protecţie

Garanţie

Acest produs este garantat de OMRON pe o perioadă de 3 ani după data achiziţiei.

Asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Stergeţi carcasa aparatului folosind o lavetă moale, curată şi uscată. Nu folosiţi niciodată substanţe de curaţare abrazive şi nu scufundaţi niciodată aparatul sau componentele acestuia în apă. Manşeta poate fi curăţată folosind o lavetă uşor umedă şi săpun.

Atunci când manşeta este montată corect, adezivul textil va fi pe partea exterioară a manşetei şi inelul metalic nu vă va atinge pielea. Dacă manşeta este deschisă, treceţi capătul manşetei cel mai îndepărtat de furtun prin inelul metalic pentru a forma o buclă. Materialul fin ar trebui să fie pe partea interioară a manşetei.
1. Îndepărtaţi îmbrăcămintea de pe braţul stâng.
2. Aşezaţi-vă pe scaun cu picioarele perpendicular pe podea.
3. Introduceţi braţul stâng prin bucla manşetei. Marginea inferioară a manşetei trebuie să fie la aproximativ 1 - 2 cm de plica cotului (grosimea degetului arătător sau mijlociu). Aranjaţi manşeta în jurul braţului astfel încât furtunul să fie pe centrul braţului în linie cu degetul mijlociu (palma deschisă şi orientată în sus).
4. Fixaţi manşeta în jurul braţului cu ajutorul adezivului textil. Trageţi de manşetă până când marginile sunt înfăşurate uniform în jurul braţului.
5. Manşeta trebuie să fie fixată ferm dar nu foarte strâns - atât cât să puteţi strecura cu greu 2 degete pe sub aceasta. Acest spaţiu este imperativ necesar pentru o măsurare precisă. Tensiometrele OMRON folosesc metoda oscilometrică de măsurare a tensiunii arteriale, care măsoară vibraţia produsă de circulaţia sângelui în artere şi printr-un algoritm o transformă în interpretare digitală.
6. Relaxaţi-vă braţul şi aşezaţi cotul pe masă astfel încât manşeta să fie la acelaşi nivel cu inima. Întoarceţi palma în sus.
7. Verificaţi că furtunul nu este îndoit. Nu aşezaţi cotul pe furtun când efectuaţi măsurătoarea.
8. Apăsaţi butonul ""O/I START"" sau ""START"" pentru a începe măsurătoarea.
Pentru mai multe informaţii consultaţi manualul de instrucţiuni al aparatului.

Sunt mai multe motive care ar putea produce măsurători inconsistente. Există mai mulţi factori care pot cauza o variaţie a valorilor măsurătorii, de exemplu, activităţile recente sau chiar momentul din zi pot altera măsurătoarea.
În plus, tehnica utilizatorului este foarte importantă pentru obţinerea unei măsurători de încredere. Găsiţi mai jos unele dintre cele mai des întâlnite motive pentru care puteţi obţine măsurători inconsistente sau lipsite de precizie:

Mărimea manşetei
Este foarte important să folosiţi o manşetă de mărime corespunzătoare braţului dumneavoastră pentru a obţine o măsurătoare precisă atunci când folosiţi tensiometrul. Pentru a determina mărimea corespunzătoare a manşetei, trebuie să măsuraţi circumferinţa braţului dumneavoastră. Ar trebui să vă măsuraţi periodic circumferinţa braţului. Acest lucru este necesar dacă mărimea braţului este între două măsuri, sau v-aţi îngraşat sau aţi slăbit.
Este important să vă asiguraţi că mărimea manşetei pe care o folosiţi corespunde mărimii braţului dumneavoastră. Dacă mărimea manşetei este necorespunzatoare, rezultatul măsurătorii poate fi incorect sau/şi manşeta poate fi deteriorată (balonul).
Pentru a determina mărimea braţului, folosiţi un metru de croitorie şi poziţionaţi-l la jumătatea distanţei dintre cot şi umăr, în jurul circumferinţei braţului. Înfăşuraţi metrul în mod egal în jurul braţului. Nu strângeţi prea tare. Notaţi dimensiunea exactă în centimetri.

Aplicarea manşetei
1. Introduceţi braţul stâng prin deschizătura manşetei. Marginea inferioară a manşetei trebuie să fie cu aproximativ 1 - 2 cm deasupra cotului (grosimea degetului arătător sau mijlociu). Aranjaţi manşeta în jurul braţului astfel încât furtunul sa fie pe centrul braţului în linie cu degetul mijlociu.
2. Fixaţi manşeta în jurul braţului prin intermediul adezivului textil. Trageţi de manşetă până când marginile sunt înfăşurate uniform în jurul braţului.
3. Fixaţi manşeta ferm, dar nu prea strâns - atât cât sa puteţi strecura cu greu 2 degete sub aceasta. Acest spaţiu este imperativ necesar pentru o măsurare precisă, deoarece tensiometrele OMRON folosesc metoda Oscilometrică de măsurare a tensiunii arteriale care măsoară vibraţia produsă de circulaţia sângelui în artere şi printr-un algoritm o transforma în interpretare digitală.

Înaintea măsurătorii
Evitaţi mâncarea, alcoolul, fumatul, exercţiile fizice şi baia pentru 30 de minute şi relaxaţi-vă 15 minute înaintea măsurătorii. Evitaţi să vă măsuraţi în timpul perioadelor de stres. Măsuraţi-vă într-un loc liniştit.

Poziţia corpului
Aşezaţi-vă pe scaun cu picioarele perpendiculare pe podea. Pozitionaţi braţul pe masă cu palma îndreptată în sus. Manşeta trebuie să fie la acelaşi nivel cu inima. Nu vorbiţi şi nu vă mişcaţi în timpul măsurătorii.
Pentru informaţii adiţionale vă rugăm să consultaţi manualul aparatului.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2-3 business days for orders placed before 5 PM, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €75.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return a product.