OMRON connect

Monitorizare inteligentă pentru o inimă mai sănătoasă.

Monitorizare inteligentă pentru o inimă mai sănătoasă.

Cunoștințe sporite, un plus de sănătate

Aplicația OMRON connect colectează și consolidează cu acuratețe datele de pe dispozitivul dvs. OMRON și din aplicațiile de monitorizare* pentru a vă oferi o imagine mai clară și pentru a vă ajuta să aveți mai multă grijă de inima dvs. Aplicația OMRON connect este gratuită; puteți accesa funcții suplimentare și informații despre datele dvs. cu un abonament premium.

Ce obțineți cu OMRON connect, în mod gratuit

Toate măsurătorile dvs. la un loc

Un tablou de bord intuitiv, ușor de urmărit, care afișează măsurătorile dvs. zilnice, săptămânale sau lunare medii cu rezultate codate pe culori, astfel încât să aveți o imagine de ansamblu asupra datelor și să puteți observa imediat modificările.


Rapoarte care pot fi descărcate pentru a le partaja cu medicul dvs.

Rapoarte PDF și CSV personalizabile pe care le puteți descărca și partaja cu medicul dvs. în orice moment.


Conectarea cu Apple Health, Google Fit și Samsung Health

Sincronizați datele din aplicația dvs. de activitate preferată cu OMRON connect pentru o vizualizare integrată a celor mai importante date despre starea dvs. de sănătate într-un singur tablou de bord.


Stabiliți-vă obiectivele de sănătate și monitorizați progresul înregistrat

Stabiliți obiective personale, precum greutatea sau tensiunea arterială, și monitorizați-vă progresul în timp.


Informații și explicații cu privire la valorile de referință ale tensiunii arteriale

Comparați măsurătorile dvs. reale cu valorile de referință ale tensiunii arteriale utilizate de Societatea Europeană de Cardiologie.

Înțelegeți-vă tensiunea arterială și preluați controlul asupra sănătății dvs

Conectați-vă dispozitivul OMRON și aplicația preferată de activitate pentru smartphone (Apple Health, Google Fit, Samsung Health) pentru a vă înregistra tensiunea arterială, pulsul, grăsimea corporală, greutatea și nivelul de activitate. Tabloul de bord ușor de urmărit vă ajută să vă înțelegeți măsurătorile, să vedeți tendințele din datele dvs. și să simțiți că dețineți mai mult control asupra sănătății dvs.

Descoperiți tipare în datele privind starea dvs. de sănătate, faceți schimbări în stilul dvs. de viață și verificați-vă progresul

Consultați măsurătorile dvs. în comparație cu intervalele de tensiune arterială recomandate de Societatea Europeană de Hipertensiune. Datorită tabloului de bord intuitiv, este ușor să identificați tendințe, să vă urmăriți progresul și să vă dezvoltați obiceiuri mai sănătoase în timp.

Date precise care vin în sprijinul discuției cu medicul dvs.

Vizualizați și stocați în siguranță datele de pe dispozitivul dvs. OMRON și din aplicația de activitate. Creați rapoarte personalizate ca fișier PDF sau CSV și partajați-le cu echipa de asistență medicală ori de câte ori este necesar. Având la îndemână o înregistrare corectă și integrată a datelor dvs., veți putea avea discuții mai eficiente cu echipa de asistență medicală.

Abonament Premium pentru funcții avansate

Funcțiile suplimentare disponibile exclusiv cu abonamentul Premium vă ajută să aveți mai multă grijă de inima dvs. Acestea includ:●      Monitorizarea medicației și mementouri personalizate;

●      Recompense pentru sănătate – folosind funcțiile de monitorizare, câștigați puncte care pot fi răscumpărate pentru a primi carduri cadou;

●      Informații mai detaliate și ușor de înțeles cu privire la datele pe care le înregistrați;

●      Rapoarte aprofundate consolidate care pot fi trimise automat de către OMRON connect echipei dvs. de asistență medicală și celor dragi.

 

Perioadă de probă GRATUITĂ: Prima lună a abonamentului dvs. Premium este gratuită, apoi plătiți numai 6,66 EUR pe lună pentru planul anual.

Aflați mai multe despre abonamentul Premium

Întrebări frecvente

Aveți nevoie de ajutor? Mai jos veți găsi răspunsuri la întrebările care ne sunt adresate cel mai frecvent despre OMRON connect.

Descărcați-l acum

Referințe

* Apple Health, Google Fit, Samsung Health