Nebulizatoare – ce sunt ei?

August 2019

Indiferent dacă aveţi sau nu probleme respiratorii, nebulizatoarele vă pot ajuta să respiraţi uşor. Acestea sunt utilizate în mod curent pentru tratarea afecţiunilor respiratorii şi pulmonare, care pot avea simptome uşoare precum tusea sau congestia nazală, dar şi a afecţiunilor mai grave precum astmul şi pneumonia.

Nebulizatoarele pot fi utilizate cu medicamente prescrise în vederea deschiderii căilor respiratorii sau cu soluţii saline pentru a vă menţin căile nazale curate şi a preveni agravarea simptomelor uşoare la afecţiuni pulmonare grave. Acestea funcţionează prin transformarea medicamentului lichid într-o ceaţă fină de particule mici pe care atât dumneavoastră, cât şi copiii mici, le puteţi inhala cu uşurinţă prin intermediul unui măşti sau piese de gură. Transformarea medicamentului într-o ceaţă permite acestuia să pătrundă mai rapid şi mai eficient în tractul dumneavoastră respirator.

OMRON oferă o gamă largă de nebulizatoare din care puteţi alege, indiferent dacă doriţi un nebulizator cu compresor mai robust, pentru utilizare frecventă în mediul casnic, sau un nebulizator compact, cu meşă (sau membrană) portabil pe care să îl puteţi lua cu dumneavoastră oriunde. Toate nebulizatoarele OMRON sunt validate clinic de societăţile medicale şi sunt proiectate în vederea tratării diferitelor afecţiuni respiratorii pentru utilizatori de toate vârstele.