VIVA
VIVA
VIVA
VIVA
VIVA
Redaţi video
VIVA
VIVA
VIVA
VIVA
VIVA
Redaţi video
Compatibil cu OMRON connect

VIVA

HBF-222T-EBK
  • null
    Garanţie 3 ani

OMRON VIVA este un dispozitiv medical care măsoară cu o precizie clinică validată parametri cheie care vă permit să înţelegeţi mai bine sănătatea inimii dumneavoastră (nivelul de ţesut adipos visceral, de ţesut adipos şi al musculaturii scheletice) şi se dovedesc a fi predictivi pentru evenimentele cardiovasculare. 1

Precizie pe care vă puteţi baza

VIVA este un dispozitiv validat clinic care utilizează tehnologia de analiză a impedanţei bioelectrice (BIA) pentru a evalua compoziţia corpului dumneavoastră. Oferă rezultate precise confirmate de metodele de analiză aprobate medical ca „standarde de aur”.

Importanţa analizei ţesutului adipos visceral

Ţesutul adipos visceral se acumulează în jurul organelor vitale. Excesul de „grăsime activă” afectează modul în care hormonii şi corpul dumneavoastră funcţionează. Creşte tensiunea arterială şi influenţează starea generală de bine.

Îmbunătăţiţi-vă starea generală şi verificaţi-vă starea, monitorizând 6 valori precise ale corpului: ţesut adipos visceral, ţesut adipos, musculatură scheletică, metabolism bazal, IMC şi greutate.

Parte a ecosistemului inteligent al OMRON

VIVA este parte a ecosistemului inteligent al celor mai bune tensiometre din gamă. Monitorizarea compoziţiei corporale, a tensiunii arteriale şi a ritmului dumneavoastră cardiac vă pot ajuta să vă înţelegeţi starea de sănătate cardiovasculară şi vă pot ajuta să luaţi măsuri la timp.

Monitorizaţi şi împărtăşiţi cu uşurinţă progresul dvs. cu aplicaţia „OMRON connect”, care vă permite să înţelegeţi mai bine starea de sănătate a inimii dumneavoastră. Compatibil cu iOS şi Android.

1. J.P. Despre´s. Body Fat Distribution and Risk of Cardiovascular Disease. Circulation September 4, 2012, Volume 126, Issue 10

  • null
    Garanţie 3 ani

Beneficiile produselor

Specificaţii

Tip dispozitiv
Body Composition Monitor
Memorie
30 Readings
Validare
Clinical Validation
Greutatea
Da
Ţesut adipos (în %)
Da
Indicele de masă corporală
Da
Musculatură scheletică (în %)
Da
Ţesut adipos visceral
Da
Rata metabolismului bazal
Da
Numărul de profiluri de utilizator
4,00
Mod invitat
Da
Interval de vârstă
10-80 Years
Măriri (g)
100,00
Capacitatea de greutate maximă (kg)
150,00
Tehnologie activă/dezactivă
Sensor Switch
Conectat
Da
Aplicaţie mobile compatibil
Compatibil cu Omron connect Aplicaţie
Greutatea (kg)
1,60
Dimensiunile articolului (mm)
285 x 280 x 28

Ce conţine cutia

  • Aparat pentru determinarea compoziţiei corporale VIVA
  • 4 Baterii AAA
  • Instrucţiuni de setare
  • Manual de instrucţiuni

Compatibilitate

Pentru a vedea toate smartphone-urile testate cu OMRON connect, faceţi clic aici.

Garanţie

Acest produs este garantat de OMRON pe o perioadă de 3 ani (aparate pentru măsurarea compoziţiei corporale) / 2 ani după (cântar obişnuit) data achiziţiei.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Da, se poate utiliza un aparat pentru determinarea compoziţiei corporale de către o femeie însărcinată, pentru monitorizarea greutăţii. Dar, din moment ce aparatele pentru determinarea compoziţiei corporale măsoară conductivitatea electrică a țesuturilor moi din corpul uman, această conductivitate (astfel calculat % de ţesut adipos) poate fi influențată de cantitatea mare de lichid pe care o reţine femeia însărcinată în timpul sarcinii. În al doilea rând, deoarece greutatea femeii însărcinate este, de asemenea, semnificativ mai mare decât în mod normal, acest lucru poate influența, de asemenea, estimarea finală a % ţesutului adipos.

Aparatele pentru determinarea compoziţiei corporale de la OMRON, folosesc un curent alternativ foarte slab (50 kHz, 0,5 mA [miliamperi]) care străbate organismul. Acesta este absolut sigur; totuşi, pentru cei care poartă dispozitive electronice medicale și implanturi (stimulatoare cardiace, electrocardiograme, etc.), acest curent poate provoca o defecțiune. Acest grup de oameni sunt sfătuiţi să nu utilizeze aceste aparate.

Vă recomandăm să efectuaţi măsurătoarea dimineața, înaintea exercitiilor fizice, de a mânca, bea sau înaintea dușului. Acest lucru vă va oferi posibilitatea creării unei rutine, astfel încât să puteţi face o comparație corectă în fiecare zi. Vă rugăm să țineți cont de faptul că pe parcursul zilei apa migrează în organism. Acest lucru are impact asupra diferitelor metode de măsurare. Metoda de determinare mână-mână vă oferă un rezultat mărit de-a lungul zilei.

Orice aparat pentru determinarea compoziţiei corporale, bazat pe principiul BIA (Analiza Bio Impedanței), trimite un curent electric slab prin corp. Acest curent electric nu poate fi simţit de către o persoană, dar un stimulator cardiac poate capta semnalul și ar putea deveni imprevizibil.

Ţesutul adipos visceral = ţesut adipos din jurul organelor interne. Excesul de ţesut adipos visceral este strâns legat de nivel ridicat de colesterol din sânge, care poate duce la boli comune precum hiperlipidemia şi diabetul, care afectează capacitatea insulinei de a transfera energia din fluxul sanguin și utilizarea acesteia de către celule. Pentru prevenirea sau ameliorarea condițiilor bolii, este important să se încerce diminuarea ţesutului adipos visceral la un nivel acceptabil. Persoanele cu un nivel ridicat de ţesut adipos visceral tind sa aibă stomacul mare. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna adevarăt, dar nivelul ridicat al ţesutului adipos visceral poate duce la obezitate metabolică. Obezitatea metabolică (obezitate viscerală cu greutate normală) reprezintă niveluri de ţesut adipos, mai mari decât media, chiar și în cazul în care greutatea unei persoane este la sau sub standardul înălțimii lor.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Our response to COVID-19 pandemic

Learn how OMRON is responding to the COVID-19 pandemic and explore our relevant solutions and services.

Explore