HN288

HN288

HN-288-E
 • null
  Garanţie 2 ani

Cântărirea este relativ uşoară, bineînţeles. Dar aţi încercat vreodată să cântăriţi alte obiecte pe un cântar normal? Acum, datorită tehnologiei unice a diferenţei de greutate, acest lucru este uşor de realizat. Nu trebuie să faceţi calcule mentale sau vă faceţi griji în cazul în care cadranul este obturat de obiectul pe care încercaţi să îl cântăriţi. În timp ce patru senzori încorporaţi în design asigură că fiecare cântărire este fiabilă, până la 180 kg. Afişaj foarte mare (77 x 45 mm).

 • null
  Garanţie 2 ani

Caracteristici și precauții

 • The HN288 digital scale is easy to use. With a simple tap of your foot on the surface plate, the unit turns on and is ready to be used.
 • The extra large LCD display is clear and easy to read, with measurements given either in pounds, stones or kilograms and the auto switch off preserves the battery life.
 • The rubber pads on the underside of the unit prevent it from moving when in use and you can choose your measurements to be shown in pounds or kilograms up to a weighing capacity of 180 kg (400lbs, 28 stones).

Specificaţii

Tip dispozitiv
Scales
Greutatea
Da
Diferenţă de greutate
Da
Interval de vârstă
N/A
Măriri (g)
100,00
Capacitatea de greutate maximă (kg)
180,00
Tehnologie activă/dezactivă
Auto On/Off
Greutatea (kg)
1,50
Dimensiunile articolului (mm)
300 x 300 x 18

Ce conţine cutia

 • Cântar HN288
 • 1x Baterie CR2032
 • Manual de instrucţiuni

Garanţie

Acest produs este garantat de OMRON pe o perioadă de 3 ani (aparate pentru măsurarea compoziţiei corporale) / 2 ani după (cântar obişnuit) data achiziţiei.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Da, se poate utiliza un aparat pentru determinarea compoziţiei corporale de către o femeie însărcinată, pentru monitorizarea greutăţii. Dar, din moment ce aparatele pentru determinarea compoziţiei corporale măsoară conductivitatea electrică a țesuturilor moi din corpul uman, această conductivitate (astfel calculat % de ţesut adipos) poate fi influențată de cantitatea mare de lichid pe care o reţine femeia însărcinată în timpul sarcinii. În al doilea rând, deoarece greutatea femeii însărcinate este, de asemenea, semnificativ mai mare decât în mod normal, acest lucru poate influența, de asemenea, estimarea finală a % ţesutului adipos.

Aparatele pentru determinarea compoziţiei corporale de la OMRON, folosesc un curent alternativ foarte slab (50 kHz, 0,5 mA [miliamperi]) care străbate organismul. Acesta este absolut sigur; totuşi, pentru cei care poartă dispozitive electronice medicale și implanturi (stimulatoare cardiace, electrocardiograme, etc.), acest curent poate provoca o defecțiune. Acest grup de oameni sunt sfătuiţi să nu utilizeze aceste aparate.

Vă recomandăm să efectuaţi măsurătoarea dimineața, înaintea exercitiilor fizice, de a mânca, bea sau înaintea dușului. Acest lucru vă va oferi posibilitatea creării unei rutine, astfel încât să puteţi face o comparație corectă în fiecare zi. Vă rugăm să țineți cont de faptul că pe parcursul zilei apa migrează în organism. Acest lucru are impact asupra diferitelor metode de măsurare. Metoda de determinare mână-mână vă oferă un rezultat mărit de-a lungul zilei.

Orice aparat pentru determinarea compoziţiei corporale, bazat pe principiul BIA (Analiza Bio Impedanței), trimite un curent electric slab prin corp. Acest curent electric nu poate fi simţit de către o persoană, dar un stimulator cardiac poate capta semnalul și ar putea deveni imprevizibil.

Ţesutul adipos visceral = ţesut adipos din jurul organelor interne. Excesul de ţesut adipos visceral este strâns legat de nivel ridicat de colesterol din sânge, care poate duce la boli comune precum hiperlipidemia şi diabetul, care afectează capacitatea insulinei de a transfera energia din fluxul sanguin și utilizarea acesteia de către celule. Pentru prevenirea sau ameliorarea condițiilor bolii, este important să se încerce diminuarea ţesutului adipos visceral la un nivel acceptabil. Persoanele cu un nivel ridicat de ţesut adipos visceral tind sa aibă stomacul mare. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna adevarăt, dar nivelul ridicat al ţesutului adipos visceral poate duce la obezitate metabolică. Obezitatea metabolică (obezitate viscerală cu greutate normală) reprezintă niveluri de ţesut adipos, mai mari decât media, chiar și în cazul în care greutatea unei persoane este la sau sub standardul înălțimii lor.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Our response to COVID-19 pandemic

Learn how OMRON is responding to the COVID-19 pandemic and explore our relevant solutions and services.

Explore