PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens

PocketTens

HV-F013-E
 • null
  Garanţie 3 ani

OMRON PocketTens este un aparat de stimulare electrică nervoasă transcutanată (TENS) puternic și portabil, care poate fi ținut în mână

 • OMRON PocketTens este un dispozitiv analgezic care ajută la ameliorarea durerii articulare și musculare. PocketTens este mic, sigur, ușor de folosit și poate fi utilizat cu discreție oriunde.
 • Are 3 programe pentru durere presetate (braț/umăr, zona lombară și picior/laba piciorului) și 2 moduri de operare asemănătoare masajului (frământat și continuu), fiecare cu 10 niveluri reglabile de intensitate a energiei, pentru ameliorarea durerii în diverse părți ale corpului.
 • Este potrivit pentru acele zone ale corpului în care apare cel mai frecvent durerea – spatele, umerii, articulațiile, picioarele, brațele și labele picioarelor.
 • Include padele LongLife durabile (1 pereche) care pot fi refolosite de până la 150 de ori. Include un suport din plastic pentru depozitare.
 • TENS este o tehnologie dovedită clinic, utilizată pe scară largă de fizioterapeuți și specialiști în durere. Ajută la blocarea transmiterii impulsului dureros, declanșează eliberarea de endorfine și îmbunătățește circulația sângelui.

Beneficiile produselor

Caracteristici și precauții

Dispozitivul analgezic OMRON PocketTens este o soluție nemedicamentoasă simplă, dar eficientă, pentru ameliorarea durerii acute sau difuze sau a rigidității musculare și a durerii articulare. Disponibil fără prescripție, PocketTens ajută la gestionarea durerii în doar 15 minute. Sub controlul dvs. personalizat, acest dispozitiv TENS portabil oferă energie și ameliorarea mai multor tipuri de dureri corporale.NOTĂ: Pentru a evita deteriorarea dispozitivului, a se utiliza numai cu derivațiile, electrozii și accesoriile recomandate de OMRON.

Specificaţii

Intensity levels
10 de niveluri
Tip pad
Long Life pads, reusable up to 150 times
Fără medicamente
Da
Tehnologie TENS Triplă Acţiune
Da
Greutatea (kg)
0,08
Ce conţine cutia
Unitatea principală,Cablul cu padele,Suportul pentru padele,Padelele autoadezive LongLife (1 pereche),Manualul cu instrucțiuni,Bateriile
Dimensiunile articolului (mm)
75 x 22 x 70

Ce conţine cutia

 • Unitatea principală
 • Cablul cu padele
 • Suportul pentru padele
 • Padelele autoadezive LongLife (1 pereche)
 • Manualul cu instrucțiuni
 • Bateriile

Garanţie

Acest produs este garantat de OMRON pe o perioadă de 3 ani după data achiziţiei.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Află mai multe

Descoperiţi cum puteţi trăi o viaţă mai împlinită cu o inimă şi un sistem respirator mai sănătoase şi consultaţi recomandările privind managementul durerii şi stilul de viață activ.