PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens

PocketTens

HV-F013-E
 • null
  Garanţie 3 ani

OMRON PocketTens este un aparat de stimulare electrică nervoasă transcutanată (TENS) puternic și portabil, care poate fi ținut în mână

 • OMRON PocketTens este un dispozitiv analgezic care ajută la ameliorarea durerii articulare și musculare. PocketTens este mic, sigur, ușor de folosit și poate fi utilizat cu discreție oriunde.
 • Are 3 programe pentru durere presetate (braț/umăr, zona lombară și picior/laba piciorului) și 2 moduri de operare asemănătoare masajului (frământat și continuu), fiecare cu 10 niveluri reglabile de intensitate a energiei, pentru ameliorarea durerii în diverse părți ale corpului.
 • Este potrivit pentru acele zone ale corpului în care apare cel mai frecvent durerea – spatele, umerii, articulațiile, picioarele, brațele și labele picioarelor.
 • Include padele LongLife durabile (1 pereche) care pot fi refolosite de până la 150 de ori. Include un suport din plastic pentru depozitare.
 • TENS este o tehnologie dovedită clinic, utilizată pe scară largă de fizioterapeuți și specialiști în durere. Ajută la blocarea transmiterii impulsului dureros, declanșează eliberarea de endorfine și îmbunătățește circulația sângelui.

Beneficiile produselor

Caracteristici și precauții

Dispozitivul analgezic OMRON PocketTens este o soluție nemedicamentoasă simplă, dar eficientă, pentru ameliorarea durerii acute sau difuze sau a rigidității musculare și a durerii articulare. Disponibil fără prescripție, PocketTens ajută la gestionarea durerii în doar 15 minute. Sub controlul dvs. personalizat, acest dispozitiv TENS portabil oferă energie și ameliorarea mai multor tipuri de dureri corporale.NOTĂ: Pentru a evita deteriorarea dispozitivului, a se utiliza numai cu derivațiile, electrozii și accesoriile recomandate de OMRON.

Specificaţii

Treatment zones
3 programmes (Arm/Shoulder, Lower Back and Leg/Foot)
Massage modes
2 modes (knead and steady)
Intensity levels
10 de niveluri
Tip pad
Long Life pads, reusable up to 150 times
Fără medicamente
Da
Tehnologie TENS Triplă Acţiune
Da
Greutatea (kg)
0,08
Dimensiunile articolului (mm)
75 x 22 x 70

Ce conţine cutia

 • Unitatea principală
 • Cablul cu padele
 • Suportul pentru padele
 • Padelele autoadezive LongLife (1 pereche)
 • Manualul cu instrucțiuni
 • Bateriile

Garanţie

Acest produs este garantat de OMRON pe o perioadă de 3 ani după data achiziţiei.

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Impulsurile electrice sunt trimise prin intermediul 'Padurilor electrice' către anumite zone ale corpului. Acest lucru face ca mușchii să se contracte, având ca rezultat:

1. Creşterea circulaţiei sanguine prin acțiunea de contracţie a muşchilor:
Prin aplicarea impulsurilor electrice de joasă frecvenţă pe o zonă a corpului ce prezintă rigiditate/oboseală, muşchii se contractă şi se relaxează
La contracţia musculară: sângele care conține ""deșeuri"" este expulzat din zona vizată
La relaxarea musculară: se inundă zona cu sânge proaspat
Prin repetarea acestui proces, fluxul sanguin este îmbunătățit
> eliminarea rigidităţii şi a oboselii, calmarea crampelor musculare

2. Eliminarea semnalelor de durere:
Prin aplicarea impulsurilor de joasă frecvență pe zona dureroasă, nervii din proximitatea aceasteia sunt stimulaţi, lucru care afectează mecanismul de transmitere a durerii (inhibă mesajele de durere ) către coloana vertebrală. Acestea au un efect relativ scurt. Frecvențe: 2 ~ 100Hz.
Undele electrice stimulează, de asemenea, organismul uman în producerea substanțelor naturale similare morfinei (endorfine). Acestea au un efect mult mai lung (5 ~ 12 ore).
Frecvențe: 100 ~ 1200 Hz.
> Ca rezultat, simptomele durerii dispar.

Padurile, inclusiv cele ePlus LongLife, au nevoie de înlocuire periodică. Totuşi, este foarte posibil să extindem durata de viaţă a acestora ținandu-le sub jet de apă rece, eliminând apoi excesul de umiditate; acoperiţi padurile cu folia de protecţie din plastic sau aşezaţi-le pe suportul din plastic (doar pentru padurile ePlus Longlife ), iar apoi puneti-le în frigider peste noapte (nu congelator). Acest lucru ar trebui să restabilească aderenţa padurilor. Dacă acest lucru nu se realizează, padurile trebuie înlocuite. Contactaţi cel mai apropiat distribuitor OMRON pentru a le achiziţiona.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Our response to COVID-19 pandemic

Learn how OMRON is responding to the COVID-19 pandemic and explore our relevant solutions and services.

Explore

Află mai multe

Descoperiţi cum puteţi trăi o viaţă mai împlinită cu o inimă şi un sistem respirator mai sănătoase şi consultaţi recomandările privind managementul durerii şi stilul de viață activ.