Capace cap de măsurare Gentle Temp (40)
Capace cap de măsurare Gentle Temp (40)
Capace cap de măsurare Gentle Temp (40)
Capace cap de măsurare Gentle Temp (40)

Capace cap de măsurare Gentle Temp (40)

MC-EP2-E

Pachet de 40 de capace cap de măsurare pentru utilizarea cu următoarele termometre OMRON GentleTemp:

  • GentleTemp 520
  • GentleTemp 521
  • GentleTemp 522 Pro

Specificaţii

Ce conţine cutia

  • 1x Pachet de 40 de capace cap de măsurare
  • 1x Inel de conexiune

Manual de instrucţiuni și asistenţă

Asistenţă dispozitiv

Contactaţi-ne

Manual de instrucţiuni

Întrebări frecvente

Pentru fiecare măsurătoare trebuie folosit un capişon nou pentru a obţine rezultate precise. Nu folosiţi niciodata termometrul fără capişon, deoarece poate cauza murdărierea lentilei, ceea ce poate avea impact asupra preciziei măsurătorii. Capişonul este esenţial pentru a asigura că amprentele, ceara din urechi sau murdaria, nu vor contamina sonda şi nu vor impiedica precizia termometrului. Dacă lentila sondei se murdăreşte, aceasta se poate curăţa uşor cu o cârpă moale, umezită cu alcool. NU folosiţi un prosop de hârtie. Fibrele din prosopul de hărtie pot zgâria lentila sondei. Aşteptaţi patruzeci şi cinci (45) de minute pentru ca lentila sondei să se usuce complet înainte de a-i ataşa capişonul de protecţie. Întotdeauna păstraţi termometrul în carcasa lui de protecţie.

Rectal:
Cea mai realistă temperatură internă este cea măsurată prin inserarea unui termometru în rect (măsurare rectală). Această măsurătoare este precisă şi cu posibilităţi foarte reduse de eroare. Intervalul normal este de aproximativ: 36.2°C - 37.7°C.
Ureche:
Aceasta este de asemenea o metodă realistă pentru măsurarea temperaturii interne. În acest caz este folosit un termometru capabil să detecteze în infraroşu temperatura din timpan (membrana timpanului). Această măsurătoare este precisă, iar posibilitatea unei erori este foarte redusă. Intervalul normal este de aproximativ: 35.5°C - 37.5°C.

Oral:
Măsurarea temperaturii oral poate fi efectuată ""în obraz"" (bucal) sau ""sub limbă"" (sublingual). Ambele măsurători prezintă valori mai scăzute cu aproximativ 0,3° C - 0,8°C faţă de temperatura măsurată rectal. Măsurarea temperaturii ""sub limbă"" este preferabilă celei ""în obraz"".

Subraţ:
Măsurătorile temperaturii de suprafaţă utilizate în mediul clinic sunt cele la subraţ (măsurare axilar) şi inghinal. În ambele cazuri membrul respectiv este apropiat de corp astfel încât să se reducă orice influenţă a temperaturii ambientale. Însă, acest lucru are succes doar într-o măsură limitată, cu dezavantajul că măsurătoarea dureaza mai mult. În cazul adulţilor, între măsurătoarea axilară şi cea rectală este o diferenţă de 0.5°C - 1.5°C! În cazul copiilor, aceste diferenţe, în comparaţie cu temperatura rectală, sunt mult mai mici.

Livrare şi retur

Informaţii de livrare

Standard delivery in 2-3 business days for orders placed before 5 PM, at €5,95 per order. Free delivery for all orders above €75.

Informaţii retur

Free return within 14 days. Read more about how to return a product.